• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: Per 3 000 lek Vjedhja: Shqyen qepenat e nje dyqani. Vodhi vetem 3 000 lek te rinj

Nje ngjarje u rregjistrua nje nate me pare ne nje prej lagjeve te medha te Corovodes. Nje dyqan ishte targeti i nje vjedhjeje te vecante ne afersi te lagjes "5 shtatori". Sipas raporteve te para te mengjesit permes prishjes se mekanizmit te qepenave metalike ishte mundur te hyej ne brendesi te nje dyqani dhe te vidhej vetem 3 000 lek te rinj nga arka e mbajtur. Te pakten keshtu u mesua ne oret e para te mengjesit te se premtes ne Corovode.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA