• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: Urdherpagesat e pensioneve nga shkurti 2014 kalojne Online. Sherbimi prane zyrave postare

Nga java e pare e shkurtit 2014 edhe Skrapari do te bej kalimin online te urdherpagesave te pensioneve qe merren prane filialit te Posta Sh.A. Corovode.
Skrapari keshtu i bashkengjitet edhe Kucoves dhe Beratit qe ne qark e kane nisur me heret kete projekt. Perfituesit e kategorive te pensioneve apo perftimeve afatshkurtra do te kene tashme me lehtesi ne veprimin e terheqjes se pensionit perkates duke favorizuar kohe. Po ashtu synohet qe te shmangen edhe vonesat qe lindnin per shkak te marrjeve te pensioneve jo ne datat e caktuara. Nga 3 shkurti 2014 pritet instalimi i dhe vendosja e pajisjeve te kerkura ndersa me normalisht sistemi pritet te funksionoj pas mes shkurtit pas verfikimeve te ndryshme qe do te behen.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA