• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

E rralle: Kanguri ben BodyBuilding. Familja rregjistroi ne video levizjet e vecanta te sisorit

Nje video e rralle qe shfaqte nje kangur duke pozuar ne formen e tij "muskujt" dhe imazhe te denja per nje kompeticion Body Building. Imazhet e vecanta qe tregojne gjitarin ne pozicione te vecanta dhe aspak te zakonta muskulare u rregjistruan ndersa nje burre i cili me familjen e tij po ushqente kangurin ndersa ky qendronte brenda nje gardhi mes disa shpendeve te tjere. Videoja e shkurter ne fjale jepet ne bashkengjitje dhe tregon lehtesisht disa nga momentet e "te fortit"
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA