• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

E rralle: Vendoset nje tjeter rekord Guinness 29 000 persona formojne flamurin pakistanez

Te rinjte u grumbulluan ne stadiumin kombetar ne Lahore te Pakistanit duke formuar Flamurin me te madh kombetar ne Bote te formuar nga njerez. Per kete jo pak por plot 29 000 te rinj e te reja.Ne rekordin me te ri Guinness qe u rregjistrua nga perfaqesuesit e Guinness te ndodhur ne kete rast u numeruan saktesisht 29 040 qe ngrinin pjeseza me ngjyrat e flamurit pakistanez per te formuar te plote rekordin. Rekordi u vendos te merkuren 19 shkurt 2014 ndersa ne foto ndiqni nje plan nga ky event.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA