• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Kodet Postare: Cilat jane kodet postare te Skraparit? Komunat kryesore dhe dy bashkite Corovode e Polican

Sherbimet postare po rigjallerohen ndjeshem edhe ne Skrapar pas viteve qe dukej sikur keto sherbime nuk ekzistonin. Tanime edhe me blerjet online apo permes sherbimit te internetit dergesat kerkojne adresa te sakta. Por per levizjet postare Corovoda On Line ju ripropozon te plota kodet postare per Bashkine Corovode dhe Bashkine Polican si dhe per komunat / fshatra e tjera te Skraparit.
DEGA SKRAPAR KODI POSTAR
Zyra Postare Çorovode Qender 5401
Zyra Postare Çorovode 2(dy) 5402
Zyra Postare Polican 1 (nje) 5403
Zyra Postare Polican 2(dy) 5404
Zyra Postare Bogove 5405
Zyra Postare Cepan 5406
Zyra Postare Potom 5407
Zyra Postare Gjerbes 5408
Zyra Postare Vendresh 5409
Zyra Postare Konak 5410
Zyra Postare Verzhezh 5411
Zyra Postare Velush 5412
Zyra Postare Radesh 5413
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA