• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Pezullohet Pyjorja Skrapar. Pezullimi deri ne nje urdher te dyte. Punonjesit jane ne pritje te vendimit te ri.

Me pak se 4 persona po punojne ende edhe keto 2 dite qe vijojne. Ndersa me heret nje dite me pare punonjes te Sherbimit Pyjor Skrapar u sinjalizuan se do te rishikohen dokumentacionet. Ende nuk ka nje sinjalizim konkret mbi fatin e me shume se 16 te punesuarve ne kete sektor ndersa ne aludimet e para menjehere pasi ky info u mesua diten e djeshme ne Corovode zera mendojne se mund te flitet per nje ristrukturim ne kuader rajonal. Deri ne nje urdher te dyte punonjesit do te presin vendimarresit dhe dilemat nese do kete shkurtime mbeten te priten me ankth mese tepermi nga familjaret e punonjesve te Sherbimit Pyjor.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA