• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Shkrihen Komunat e Skraparit. Ndarja e re territoriale: Varianti kryesor: 2 Bashki do te veprojne ne Rrethin e Skraparit

Mendimet e ndryshme mbi Ndarjen e re Territoriale qe do te konkretizohet me hapat e saj te pare zyrtare nga muaji shtator 2014, parasheh edhe dy variante per Skraparin. Ne variantin e pare nje nder kriteret qe merret si baze eshte dendesia e banoreve per shtrirjen gjeografike. Sa u përket këtyre njësive të reja që do të krijohen, në projektligj parashikohet që për zonat me densitet të lartë, numri i popullsisë duhet të jetë minimalisht = 30 mijë, për zonat me densitet mesatar = 20 mijë, dhe ato me densitet të ulët, 10 mijë banorë. Rrethi Skrapar, 2 bashki ka një popullsi prej 27833 banorësh, ky rreth me kriteret e reja të ndarjes territoriale mund të ndahet në 2 bashki nga 10 njësi administrative që ka tani. Bashkia e Çorovodës dhe e Poliçanit janë qendra kryesore qe besohet sipas ketij varianti se do te "mbijetojne" nga ndarja e re territoriale. Nje variant tjeter qe qarkullon eshte edhe ai i krijimit vetem te nje komune dhe sipas ketij varianti do te kete 1 komune por asnje bashki. Gjithesesi diskutimet e para zyrtare per kete reforme do te behen ne shtator 2014
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA