• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Sport: Ne 23 shkurt Skrapari zbarkon ne fushen e gjelber. Rinis Faza e Dyte e Kampionatit ne Futbollin e K2

Kategoria e dyte do te rinisi kete fundjave ne 23 shkurt 2014 ndersa vijon faza e dyte e sezonit futbollistik 2013 - 2014. Java e 12te do te nis per ekipin tone vendas ne perballjen ne Kucove me Naftetarin. Skrapari e mbylli fazen e pare te sezonit ne vend te fundit dhe nuk ka shume levizje surprize as per kete faze te dyte. Por optimizmi dhe stervitja kane ecur paralelisht ne stervitjet e perditshme ne Corovode. Javet e mbetura do te kene kete kalendar.

JAVA E 12-të (23.02.2014)
Këlcyra – Delvina
Gramshi – Sopoti
Naftëtari – Skrapari
Memaliaj – Orikumi
Bilisht Sport – Gramozi
Tepelena – Përmeti

JAVA E 13-të (02.03.2014)
Tepelena – Këlcyra
Përmeti – Bilisht Sport
Gramozi – Memaliaj
Orikumi – Naftëtari
Skrapari – Gramshi
Sopoti – Delvina

JAVA E 14-të (09.03.2014)
Këlcyra – Sopoti
Delvina – Skrapari
Gramshi – Orikumi
Naftëtari – Gramozi
Memaliaj – Përmeti
Bilisht Sport – Tepelena

JAVA E 15-të (16.03.2014)
Bilisht Sport – Këlcyra
Tepelena – Memaliaj
Përmeti – Naftëtari
Gramozi – Gramshi
Orikumi – Delvina
Skrapari – Sopoti

JAVA E 16-të (23.03.2014)
Këlcyra – Skrapari
Sopoti – Orikumi
Delvina – Gramozi
Gramshi – Përmeti
Naftëtari – Tepelena
Memaliaj – Bilisht Sport

JAVA E 17-të (30.03.2014)
Memaliaj – Këlcyra
Bilisht Sport – Naftëtari
Tepelena – Gramshi
Përmeti – Delvina
Gramozi – Sopoti
Orikumi – Skrapari

JAVA E 18-të (06.04.2014)
Këlcyra – Orikumi
Skrapari – Gramozi
Sopoti – Përmeti
Delvina – Tepelena
Gramshi – Bilisht Sport
Naftëtari – Memaliaj

JAVA E 19-të (13.04.2014)
Naftëtari – Këlcyra
Memaliaj – Gramshi
Bilisht Sport – Delvina
Tepelena – Sopoti
Përmeti – Skrapari
Gramozi – Orikumi

JAVA E 20-të (20.04.2014)
Këlcyra – Gramozi
Orikumi – Përmeti
Skrapari – Tepelena
Sopoti – Bilisht Sport
Delvina – Memaliaj
Gramshi – Naftëtari

JAVA E 21-të (27.04.2014)
Gramshi – Këlcyra
Naftëtari – Delvina
Memaliaj – Sopoti
Bilisht Sport – Skrapari
Tepelena – Orikumi
Përmeti – Gramozi

JAVA E 22-të (04.05.2014)
Këlcyra – Përmeti
Gramozi – Tepelena
Orikumi – Bilisht Sport
Skrapari – Memaliaj
Sopoti – Naftëtari
Delvina – Gramshi 


©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA