• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Twitter teston pamjen e re. Ndryshimi. Edhe Twitter do i perngjaj me shume Google+ dhe Facebook

Ne daten 11 shkurt 2014 ne nje website te njohur per risite teknologjike u pasqurua edhe lajme se Twitter po teston pamjen e re qe do te kete se shpejti duke ju perngjasuar paraqitjes se Facebook. Ishte ky i fundit qe nje vit me pare i mori hashtag # si dhe @perdoruesit qe perdoreshin ne twitter. Blogu ne fjale paraqeti keshtu imazhin e ri qe do kete profili i atyre qe kane llogari ne twitter duke ngjahesuar shume ne dukje me dy rrjetet e tjera sociale.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA