• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Corovode: Televizioni Kabllor shton kater kanale te tjera ne paketen ekzistuese. Shkon ne mbi 25 numri i skermave televizive

Ne mes muajin qe lame pas (shkurt 2014) televizioni i vetem kabllor i Corovodes shtoi edhe kater kanale te tjera ne paketen ekzistuese te cilen kane pothuajse pjesa me e madhe e qytetit. Permes kerkimit automatik apo manual te televizoreve tuaj do te ndiqen tani me edhe skermat BBF, ReteQuatro, T-Plus dhe Italia Uno.
Per nje shume per 600 lekesh ne muaj kryefamiljaret abonente te Tv Corovoda paguajne faturen cdo muaj por kete mars do te shijojne me shume se 25 skerma. Momentalisht permes ketij operatori kabllor trasmetohen:
Top Channel
Vizion Plus
Ora News
News 24
Klan Tv
Albanian Screen
Tvsh
Folk Plus
BBF
T Plus
Agon Channel
4 Music
Trin Tring
Tring Planet
Tring Shqip
Tring Super
Tring Life
Autor
Aksion
Corovoda Tv
Rai Tre
Canale 5
Italia Uno
Rete Quatro
Eurosport
Loto Teletext
Sky Cinema 1
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA