• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Jozyrtare: Rruge e re mes Corovodes dhe Korces. Projekti ende ne idete e para. Burimi kofidencial

Burime konfidenciale ende jo zyrtare ben te ditura per Corovoda Online se po shikohet mundesia e krijimit te nje aksi te ri rrugor qe do te lidhi Çorovoden me Korcen. Projekti ende eshte ne hapat e para dhe mendohet te vihet ne zbatim deri ne 2017 ku sipas pritshmerise dy qytetet do te lidhen se bashku. Nese kjo do te finalizohet, Corovoda do te mund te "caj xhepin gjeografik". Me heret eshte thene se ne vitet e ardhshme Corovoda do te mundet te lidhet me rruge automobilistike (te standartizuar) me Permetin Aktualisht Komunikimi i rregullt automobilistik per Corovoden eshte vetem me Beratin ( rruga me parametra).
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA