• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Maturantet e Skraparit te premten Aplikimin online per Formularin A1 si dhe Formularet A1Z

Dita e premte 21 mars 2014 do te jete edhe nder ditet e vetme rezervuar aplikimeve online te maturanteve te sivjetshem ne Skrapar per te plotesuar formularin A1. Gjithcka per klikimin e radhes ne http://matura. akp. gov. al/site ne te cilin mesuesit tutor apo mbikqyres qe kane kodin per te hyre ne sistem do te presin prane shkollave maturantet aktuale.Ndersa ata qe kane mbaruar vite me pare se 2014 maturen kane te drejten te plotesojne online Formularin A1Z vetem ne daten 27 mars 2014.Per gabimet qe mund te behen gjate plotesimit te formulareve Ministria ka vene ne dispozicion edhe dy data te tjera ajo e 30 dhe 31 marsit 2014. Ndryshe nga vitet e tjera koeficientet me te larte jane tashme per njohuri me te veshtira. Maturantet per te fituar te drejten ne universitet fillimisht duhet qe permes A1 te perzgjedhin 2 lende me zgjedhje qe do japin provim.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA