• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Maturantet: Ja formulari A1 dha A1-Z per 2014. Matura Shteterore do te duhet te kornizohet ne kete formular

Me heret gjate javes se fundit te shkurtit 2014 u publikua edhe Urdheri Nr.53 date 25.02.2014 per Sistemin Arsimor Parauniversitar ne Republiken e Shqiperise". Corovoda On Line ju sjell ne bashkengjitje kete ventim ku me rendesi sidomos per maturantet e Corovodes jane formularet A1 dhe A1-Z per ata qe kane perfunduar arsimin e mesem perpara vitit 2014. Duke uruar cdo maturant per me shume suksese, ndiqni me poshte te kornizuar materialin ne fjale (Prisni pak sekonda sa faqja te ngarkohet)

©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA