• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Rilindje per Corovoden. ZevendeKryeministri Niko Peleshi prezanton edhe projektin per Ndryshimin e Qendres se Corovodes

Me ne fund nje sinjal jeshil i munguar nder vite vjen edhe per Corovoden. Keshtu sot u prezantua projekti Rilindja Urbane ku pritet qe gjate ketyre diteve te filloj nga puna konkrete per rimodelimin e qendres se qytetit te Corovodes. I pranishem ne kete projekt madhor per Shqiperine ishte edhe kryeministri i Shqiperise Edi Rama i cili nder te tjera theksoi rendesine e rindertimit te qyteteve te vjetra duke nisur qe nga Gjirokastra dhe Berati. Permes ketij projekti - tha zevendekryeministri Peleshi - do te rigjenerojme, te rilindim nga pikepamja urbane qendrat e qarqeve. Peleshi me pas prezantoi projekte qe perfshijne qendrat e qyteteve Gjirokaster, Lezhe, Berat, Elbasan, Durres, Vlore, Shkoder, Tepelene, Bulqize, Corovode, FusheKruje, Librazhd, Maliq, Kavaje, Komuna e Farkes. Videoja ne bashkengjitje jep menuren ideore sesi do te konceptohet qendra e Corovodes.

©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA