• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

Bashkia Corovode do te krijoj nje portal per personalitetet me titullin "Qytetare Nderi"

Një faqe në internet do t'u kushtohet të gjithë atyre figurave dhe personaliteteve qe kane dhënë kontribut për Çorovodën. Kjo do të jetë nisma me e re e Bashkisë Çorovodë që do të synoj njohjen me jetën, edukimin, veprimtarinë e secilit prej afro 32 personaliteteve që mbajnë titulin "Qytetar Nderi" ndër vite. Informacionin për këtë risi e dha Kryetari i Bashkisë Çorovodë Nesim Spahiu në mesditën e së dielës ndërsa në sallën e Kinemasë "Tefik Lapani" u mbajt një takim ku u vlerësuan me titullin Qytetar Nderi pas vdekjes 4 personalitete me kontribut në jetën e Skraparit ndër vite si dhe një personaliteti të pestë për kontributin që jep edhe aktualisht në fushën e arsimit privat.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA