• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Corovoda e te rinjve: Pastrojme nje qytet. Dhjetra te rinj mesazheret e se shtunes ne Corovode

Rreth paradites se te shtunes 21 qershor 2014 dhjetra te rinj me bejxhe ngjyre te gjelber ne kraheroret e tyre si ambasadore te natyres.... Kjo mund te shihej ndryshe ne te shtunen e gumezhuar nga tregu masiv qe mbahet si cdo jave por kete here ndryshe te rinjte ishin shperndare ne pika te ndryshme te Corovodes nga ku jepnin kontributin e tyre ne pastrimin e qytetit. Grupe u pane ne afersi te shkalleve te gurta te gjymnazit ndersa ne syte e kalimtareve perreth veconte kureshtja. Por duke shpresuar qe dhe ndergjegjesimi social te jete me i madh per secilin prej anetareve te komunitetit tone per nje qytet te paster sic i ka hije Corovodes.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA