• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Corovode: Drejt rishikimit se paku 140 dosje te Perftuesve nga Paaftesite ne Bashki dhe Komuna

Sipas Corovoda Online java e fundit e qershorit 2014 mund te sjell nje rishikim total se paku 140 dosjeve te perftuesve prej paaftesive ne Bashki dhe Komuna. Ne nje kontroll paraprak te bere me heret nga autoritet mendohet se jane gjetur mangesi apo dyshime te rena mbi perftues ne se paku 140 dosje. Por do te jete java e fundit e qershorit qe do te tregoj per sa skema mashtrimi apo pasaktesish te mundshme mund te behet fjale. Prej vitesh shume zera ne komunitet citojne se ne skemat e perftuesve nga paaftesia shpesh gjenden persona qe ne te vertete nuk kane paaftesi gjithesesi nder keto vite kontrollet kane qene te vakta dhe papergjegjesi. Mendohet se data 30 qershor 2014 mund te jete data qe do te jap nje pergjigje paraprake nga rishikimi qe do ti behet 140 dosjeve te Corovodes dhe komunave.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA