• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Ndarja e re administrativo - territoriale. Me diskutime dhe opinione ne Corovode. VIDEO

Në një transmetim Live Video, drejtpërdrejt nga Çorovoda në gjithë Shqipërinë Corovoda Online trasmetoi më herët në rrjetin social në Google Plus një sinjal të drejtpërdrejtë që vinte nga mjediset e një takimi me shoqërinë civile mbi reformën territoriale të pritshme. Takimi nisi dicka rreth orës 11:00 të kësaj të enjteje 26 qershor 2014. Rrjeti ynë ripublikon edhe një herë videon nga ky takim (kortezi për cilësine jo fort të mirë) ku mund të ndiqni të plotë takimin me mjaft interes për ndryshimet e pritshme të ndarjes se re territoriale.

©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA