• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Ndarja Territoriale: Qershori me Takime ne cdo Bashki. Me shume se 39 dhe me pak se 47 bashki


Nje Formular nga 16 000 kopje te tilla do te shperndahet ne vijim ne Gjithe Shqiperine per te pyetur ne sondazh shqipetaret per variantin e propozuar per ndarjen administrativo - territoriale. Ndersa per 20 ditet ne vijim ne Bashkite kryesore do te kete takime me cdo Ojf, Shoqate, Media lokale etj sipas nje kalendari te bere publik me heret.Kalendari i Konsultave vjen pasi me heret Ministri i pushtetit vendor u eshte drejtuar me shkrese me shume se 372 drejtuesve te njesive vendore dhe keshillave te ketyre njesive ku luten drejtuesit te shprehin gadishmerine me ndarjen territoriale. Ajo cfare dihet eshte se varianti final do te kete me shume se 39 por me pak se 47 bashki ne gjithe Shqiperine. Per qarkun e Beratit konsultat do te behen ne 17 qershor 2014. Konsultat do te behen ne bashkepunim me disa organizata partnere ne kete projekt konsulte ne keto data:
6 qershor –Sarandë, Korçë
10 qershor-Vlorë, Elbasan
13 qershor- Himarë, Kamzë
16 qershor- Shkodër, Kavajë
17 qershor- Tiranë, Berat
23 qershor- Durrës, Kukës
26 qershor- Gjirokastër, Tepelenë

Corovoda Online jep ne bashkengjitje Harten per te dy versionet rreth se cilave do te kete nje version perfundimtar Harta e Re e Ndarjes Administrativo - Territoriale.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA