• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Polican: Mbledhje e jashtezakonshme e Keshillit Bashkiak kunder Projektit te perfolur Ndarjes Territoriale

Nje seance e jashtezakonshme Mblodhi kete te enjte 5 qershor 2014 Keshillin Bashkiak Polican ndersa prej ditesh ne komunitetet sociale informale besohet se Projektet 2 dhe 3 e lene jashte emerteses Njesi Administrative Bashki Policanin. E pikerisht mbi kete arsye sikunder mund ta shihni edhe nga imazhet u mbajt mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit Bashkiak Poliçan, ku si asnjëherë më parë, - thuhet ne njoftim - gjithë këshillëtarët lanë mënjane ngjyrimet politike dhe të gjithë bashkë u shprehën njëzëri kunder propozimit të qeverisë për ndarjen territoriale. Kjo tregoi se fati i qytetit nuk varet nga politika dhe politikanët por nga qytetaret e tij - perfundon keshtu njoftimi i saposhperndare per median e vetme me te ndjekur Corovoda Online.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA