• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Polican. Nis Procedimi Penal Subjektet nuk kane paguar detyrimet e Taksave Bashkiake per vitin 2013

Rregjistrohet rasti i trete nga ku ka nisur Procedim Penal ne gjendje te lire ndaj Subjekteve Tregetare qe operojne ne veprmitari ekonomike ne qytetin e Policanit por qe nuk kane paguar Taksat dhe Tatimet per vitin 2013. Sipas Njoftimit me te fundit Krimi Ekonomik dhe Financiar ne Policine e shtetit ka proceduar dy shtetase (femra) ne gjendje te lire. 37 vjecarja E.L. dhe 45 vjecarja N.B. te dyja banuese ne Polican, Skrapar kane shkelur nenin 181 te Kodit Penal duke mos shlyer detyrimet per vitin 2013. Me heret nje tjeter shtetas u njoftua per procedim penal ne te njejten situate ne Polican per mospagese te detyrimeve te vitit 2013 ndaj kesaj Bashkie.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA