• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Polican: Procedim penal per dy shtetas. Ndertimet pa leje tashme forca e shtetit

Ne afersi te Policanit, Skrapar ne lokalitetin e quajtur Plirze uniformat blu ne nje reagim te tyre te se premtes 6 qershor 2014, bene publik informacionin mbi fillimin e procedurave per ndjekje penale ne gjendje te lire ndaj dy shtetasve. Fillimisht procesi nisi per nje 51 vjecar me inicialet S.P., banues ne fshatin Plirze pasi dyshohet se ka ndertuar ne fshatin Plirze nje objekt pa leje ne kundershtim me Nenin 199 pika a e Kodit Penal. Por pak minuta me vone per te njejten veper tematike procedimi penal ne gjendje te lire nisi edhe per shtetasin me inicialet B.K. nje 59 vjecar ky i fundit banues ne Polican pasi dyshohet se ne Plirze ka ndertuar nje objekt pa leje.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA