• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

Sigurimet Skrapar. Agjensia Numer 1 ne gjithe Qarkun Berat ne keto 5 muaj te pare te 2014

Gjate javes ne nje takim te mbajtur ne Berat ne Drejtorine Rajonale te Sigurimeve Shoqerore Agjensia e Skraparit lidhur me kontributet e te vetpunesuarve si edhe si agjensi u rendit e para ne qark me rezultatet e arritura gjate 5 muajve te pare te vitit. Te inspektoret e Bujkut te kesaj agjensie u renditen te paret edhe ne klasifikimin per inspektor krahes dhjetrave te tjere te qarkut. Gjate takimit te mbajtur ne mesjave ku merrnin pjese edhe te deleguar te Institutit te Sigurimeve Shoqerore nje fokus te vecante iu dha edhe prishmerise dhe sherbimeve sa me gjitheperfshirese per te sensibiliziuar derdhjen e kontributeve edhe nga emigrantet e ketij sezoni veror ne ardhje ne Shqiperi.
©Corovoda Online / Imazhi Fan Page ne Facebook i ALSSH Skrapar

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA