• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

E rrallë: Statuja e një shkrimtari dhe shkencëtari kazak duke bërë Selfie mbush rrjetin

Një statujë në qytetin e Ust-Kamenogorsk, në Kazakistan që i bën homazh dy figurave të rëndësishme të shekullit të XIX-të konkretisht shkrimtarit Abay Kunanbayev si edhe shkencëtarit Yevgeny Mikhaelis u shpërnda shumë shpejt këtë javë të parë të korrikut 2014 në rrjetin facebook. Në mënyrë tepër të veçantë dhe bizarre në statujë ata shfaqeshin duke bërë selfie. Ky moment po shfrytëzohet nga ndërmarrje të teknologjisë smart për t'i bërë promo. Fotoja u shpërnda në internet nga një faqe në rrjetin social facebook.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA