• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Therepel: Festa bektashi. Kreu i Bektashinjve Baba Mondi në 7 korrik në Teqenë e Therepelit

Kreu i gjyshatës bektashi, Baba Edmond Brahimaj do të jetë të hënën e ardhshme në fshatin Therepel ndërsa do të marri pjesë në festën e përvitshme në Teqenë e këtij fshati. Festimet do të nisin rreth orës 10:00 të së hënës 7 korrik 2014 ndërsa do të ketë edhe të pranishëm të tjerë. Në një info të shpërndarë në një rrjet social thuhet se do të ketë edhe prani të disa deputetëve apo ministrave. Gjatë ditës do të mbahet edhe aktivitet kulturor me këngë kryesisht të muzikës popullore si Kleant Shehu & Band. Në Therepel, çdo vit besimtarë bektashi mblidhen dhe falen së bashku pranë objektit të kultit bektashi që u ngrit nga Baba Beluli një bir i Therepelit që pas studimeve fetare në Turqi u rikthye ne vendlindje ku gjatë viteve 1930 ndërtoi edhe Teqenë që edhe këtë vit si çdo vit do të mirëpresi bektashinjtë e mbarë zonës.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA