• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Torta rekord prej limoni. Pastiçerë amerikan prodhojnë tortën prej 2.8 metër diametri

Disa pastiçerë amerikanë nga Florida arritën të prodhonin dje e premte 4 korrik 2014 një prej rekordeve më të rinj të tyre që do të tentoj të njihet nga Akademia e Rekordeve Botërore. Embëlsira u realizua gjatë një festivali lokal të quajtur festivali i limonit i cili do të mbyllet këtë të shtunë 5 korrik 2014. Torta e prodhuar ka një diametër prej 2.8 metrash dhe për prodhimin e saj u përdorën 6 400 kokrra limoni, më shumë se 60 kg qumësht të skremuar si edhe afro 99 kg vafer.
©Corovoda Online / Imazhi Associated Press

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA