• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Verzhezhe: Policia gjen 500 rrenje kanabis. Tjeter sukses i bluve ne Skrapar

Një tjetër sukses i ekipit policor ne Skrapar u rregjistrua te enjten 24 korrik 2014. Kështu në luftën kundër kultivimit të lëndëve narkotike rreth 500 rrënjë të bimës Kanabis Sativa u evidentuan dhe me pas asgjësuan në një një aksion policor në një fshat të afërt me Çorovodën. Bimët narkotike ishin të mbjella në një parcelë në fshatin Vërzhezhë, Skrapar. Ky mund të konsiderohet një ndër aksionet me rezultatin më të lartë të bimëve narkotike të kapura për muajin korrik. Corovoda online e raportoi më herët këtë info edhe në rrjetin social Facebook.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA