• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Agjensia e Sigurimeve Shoqërore Skrapar sërisht e para në analizën 7 muajore në Qark

Agjensia e Sigurimeve Shoqërore Skrapar për të shtatin muaj rresht vijon të mbetet Agjensia e Parë në Qarkun Berat në realizimin e Objektivave dhe në të ardhurat e realizuara për këto muaj të 2014. Raporti i mbajtur të enjten 7 gusht 2014 në Berat ku te deleguar ishin edhe përfaqësues nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore e renditi Agjensinë në krye të gjithë qarkut për të vetëpunësuarit në bujqësi ku edhe të dy inspektorët e bujkut që mbulojnë të teta komunat e Skraparit u dalluan për rezultatet më të mira në qark. Ky është i shtati muaj rresht që tregon realizimin e objektivave për Agjensinë lokale. Janë me dhjetra përftimet që merren në derdhjen e kontributeve nga ana e cilido nga të vetëpunësuarit në bujqësi që kanë apo përdorin tokë në fshatrat e Skraparit.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA