• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

E mërkurë 6 gusht 2014. Partia Demokratike nesër zgjedh Kryetarin e ri për Skraparin.

Skrapari dhe Erseka do të zhvillojnë ditën e mërkurë 6 gusht 2014 zgjedhjet brenda anëtarësisë së Partisë Demokratike. Këto zgjedhje, do të mbahen për zgjedhjen e kryetarit të ri të demokratëve. Në gjithë Shqipërinë Partia Demokratike ka zhvilluar proçesin një anëtar një votë, dhe zgjedhjet e nesërme në Skrapar do të mbyllin gjithë proçesin në nivel kombëtar. Nuk dihet se cilët do të jenë të deleguar për monitorimin e proçesit të nesërm në Skrapar por në postimet e ardhshme blogu ynë do të përpiqet të japi informacionet më të fundit mbi këto zgjedhje.
Partia Demokratike dega Skrapar u themelua në 9 shkurt 1991
©Corovoda Online / Imazhi me karakter ilustrues

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA