• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Maturantët e Skraparit: Ne 8 Gusht 2014 Aplikojnë Online për Formularin A2

Sapo behët publik kalendari i aplikimit online përmes të cilit maturantët që kanë rezultuar kalues në të gjjitha provimet e maturës 2014. Për maturantët e Skraparit data se kur do të kryhet aplikimi do të jetë 8 Gusht 2014. Për të konkurruar në garën për t’u shpallur fitues në njërin nga programet e studimit të ofruara nga Institucionet e Arsimit të Lartë Publik të vendit, çdo maturant që rezulton kalues në të gjitha provimet e Maturës Shtetërore dhe ka kryer procedurat për pasqyrimin në sistem të pikëve/notës mesatare, duhet të plotësojë Formularin A2, on-line në çdo mjedis ku ka akses interneti. Po ashtu njoftohet se Portali i Maturës Shtetërore do të qëndrojë i hapur për çdo DAR/ZA duke përfshirë edhe ZA Skrapar gjatë të gjithë ditës që ka aplikimin sipas kalendarit të mësipërm. PËR TË KRYER APLIKIMIN PËR FORMULARIN A2 duhet të klikoni KËTU
©Corovoda Online ju uron çdo maturanti Suksese!

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA