• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çorovodë: Albtelecom sjell së shpejti IPTV më shumë se 60 kanale televizive për abonentet

Teknologjia më e re IPTV thënë ndryshe Internet Protocol Televizion pritet që së shpejti të filloj edhe në qytetin e Çorovodës. Kjo risi prej disa muajsh ka nisur në disa qytete të Shqipërisë dhe është një kooperim mes Tring Communication dhe Albtelecom. Kjo mundësi do të jetë për secilin prej abonentëve të rinj apo ekzistues të shërbimit të internetit, falë të cilit do të mundësohet edhe ndjekja e mbi 60 kanaleve televizive. Kështu shërbimet do të jenë pjesë e një pakete që ofron telefoni, internet dhe televizion. Kanalet që mund të ndiqen pas pajisjes së abonentëve me pajisjen që mundëson këtë shërbim ndër të tjera do të jenë (nuk është zyrtare si listë kanalesh):
1. TVSH
2. Vizion plus
3. Agon Channel
4. RTK1
5. Tring shqip
6. Tring Max
7. Tring Komedi
8. Tring Super
9. Tring Tring
10. Rtv 21
11. Folk +
12. Apollon Tv
13. RTV Jug
14. Sky Cinema Italia
15. Tring World
16. Tring Planet
17. Club Tv
18. Rai Uno
19. Rai Due
20. Rai Tre
21. Italia Uno
22. Canale cinque
23. Rete quatro
24. MTV
25. VIVA
26. CNN
27. Euronews
28. TVE
29. Eurosport
30. Balkanika music
31. Al jazeera
32. BBC
33. Arte
34. Discovery Channel
35. Discovery World
36. Discovery Science
37. Animal Planet
38. Travel Channel
39. Travel and Living
40. CCTV 9
41. Bloomberg
42. RTL
43. ZDF
44. TRT
45. ERT
46. MBC
47. Dubai
48. Al jazeera sport 1
49. Al jazeera sport 2
50. Tring Sport
51. La Cinq
52. Fox
53. Fox Crime
54. MEGA
55. ALPHA
56. CBS Drama
57. 3 plus
58. Private Space
59. Playboy
60. TVE
61. Fashion Tv
etj.
SHËNIM: Lista e kanaleve nuk është zyrtare
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA