• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Edicioni i tretë: Çorovoda pret Panairin e Agro Biznesit të 27 shtatorit 2014

Jozyrtar: E shtuna e 27 shtatorit 2014 do të jetë dita kur në Çorovodë për të tretin vit do të zhvillohet Panairi i Agro Biznesit lokal. Eventi që nxjerr në pah prodhueshmërinë e vyer të zonës për të parë herë u mbajt në tetor 2011. Shumë reporte kanë njoftuar gjatë javës zhvillimin e këtij aktiviteti ndërsa po sipas informacioneve të ndjekësve (jozyrtare) edhe këtë vit në qëndrën e qytetit, ku do të mbahet ky panair do të instalohen stendat e dhjetra e dhjetra produkteve lokale të zonës. Nisma e ndërmarrë nga Bashkia Çorovodë dhe partnerët këtë vit është në edicionin e tretë.
©Corovoda Online / Imazhi Përpunim Grafik nga Panairi 2011

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA