• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Një tjetër investim serioz i shtohet Çorovodës. Filiali i karburant Kastrati së shpejti në Çorovodë

Ndërsa së fundmi janë vendosur nën ngjyrat blu dhe të verdhë, logot e Karburant Kastrati ndriçojnë mbremjeve të Çorovodës. Investimi me mjaft interes po pritet më së shumti nga drejtuesit e mjeteve të mësuar me shërbimet cilësore që deri tani skraparasit e mjeteve  i merrnin në qytete të tjera por që nga muaji i ardhshëm do të mundësohen në Çorovodë. Pika e re e Karburantit do të jetë pranë rrugës Arkitekt Kasëmi në lagjen Hasan Seitaj dhe shërbimi do të jetë 24 orë. Në treg ky operator njihet për cilësinë e karburanteve si dhe për sistemin e bonuseve të pikëzuara për blerësit. Kastrati Grup numëron mbi 70 stacione shërbimi në gjithë Shqipërinë
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA