• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar: ish reparti ushtarak i Bigazit do t'i kaloj Ministrisë së Arsimit dhe Sportit

Sipas corovodaonline, ish-reparti ushtarak i Bigazit, në Skrapar do të kalojë në administrimin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit. Kështu besohet se do të ndodh në fillim të tetorit 2014. Prej kohësh Reparti 5013 i njohur ndryshe si Reparti i Bigazit nuk ishte funksional ndërsa pak vite më parë aty u realizuan proçese të demontimit të materialeve ushtarake të shumta që depozitoheshin në Skrapar. Kalimi në pronësi të Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve sipas corovoda online do të sjellë shfrytëzimin e këtij mjedisi për aktivitet sportive të zonës së Skraparit, kryesisht climbing, rafting, trekking etj. Më së fundmi bukuritë natyrore të Skraparit kanë joshur me mijëra turistë vëndas dhe të huaj.
©Corovoda Online / Imazhi me karakter ilustrues me pamje nga Skrapari

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA