• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar: Nis shpërndarja e teksteve shkollore për vitin akademik 2014 - 2015

Më herët, në orët e para të ditës, pranë mjediseve të shkollës 9 vjeçare "Kahreman Ylli" një furgon i parkuar do të ishte sinjali i parë i teksteve shkollore që mbërritën e që do të nisin nga sot të gumëzhijnë mjediset shkollore. Disa tekste kanë ndryshuar këtë vit. Shitja pranë shkollave e teksteve shkollore mendohet se do të vijoj deri në 15 shtator 2014. Ky vit shkollor 2014- 2015 pritet të t'i kushtoj një vëmendje të veçantë cilësisë së mësimdhënies, zbatimeve korrekte të orareve dhe aktivitetit sportiv veçanërisht në orët e edukimit sportiv. Pak ditë më parë përmes një postimi në websitin zyrtar të DAR Berat  në atmosferën e prag nisjes së vitit shkollor u publikuan edhe njoftimet për disa vende vakante në arsim në Skrapar. Rezultatet e maturës 2014 në Skrapar dëshmuan për një mesatare të ulët të gjymnazistëve të Skraparit në proçesin mësimor duke vënë në pikëpyetje cilësinë e mësimdhënies.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA