• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar: Sporteli i OSSHEE me fluks. Çdo ditë arkëtimet mbi dhjetra milionë

Pas nisjes së reagimit ligjor ndaj përfituesve pa të drejtë të energjisë elektrike me dhjetra e dhjetra persona familjarë e biznese iu drejtuan gjatë javës sportelit të OSSHEE në Çorovodë. Në mënyrë jozyrtare vetëm të premten 31 tetor 2014 u tha se ishin arkëtuar në rreth 10 000 000 lek dhe thuajse çdo ditë të javës që lamë pas arkëtimet kanë qënë të larta. Sanksionet ligjore ndaj kundravajtësve të mundshëm duket se kanë qënë arsyet e këtij shtimi arkëtimesh nisur edhe nga reagimi në nivel kombëtar ndaj lidhjeve të paligjshme të energjisë elektrike. Sipas raporteve ka patur edhe arreste por pa u mësuar detaje.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA