• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Arsim: Skrapari në cilësi jopozitive në mësuesi. Raporti kombëtar jep përqindjet

Të dhëna të forta jopozitive cilësoi një raport mbi inspektimin në nivel kombëtar të arsimit. Vetë ministria e arsimit Lindita Nikolla gjatë një takimi në fillim të kësaj jave ndër të tjera në theks përmendi disa herë gjatë fjalës Skraparin në momentet kur i referohej disa rezultateve në inspektime bërë në Zyrat Arsimore apo Drejtoritë e Arsimit. Sipas grafikut Nr.1 publikuar në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit rreth 17% e mësuesve në Skrapar figurojnë pa arsim. (cilëson raporti i prezantuar të hënën 3 nëntor 2014). Një tjetër rezultat negativ i referohet një shifre në rreth 18-19% ku Skrapari përmendet i pari në nivel kombëtar për shifrën më të lartë në përqindje për mësues të punësuar më tepër sesa lejohej nga nevoja. Rreth 8% janë mësuesit e punësuar jashtë profilit në gjithë Skraparin. Diferenca mes mësuesve pa arsim dhe listës se punë kërkuesve për punësim anon nga kjo e fundit. Corovoda Online në bashkëngjitje i referohet grafikëve zyrtare të postuar në websitin e Ministrisë së Arsimit.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA