• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çorovodë: Ministrja Gjermeni, Kryeparlamentari Meta dhe Ambasadori Italian Gaiani për Projektin Turistik të Skraparit 75 milion lekë

Update: Programi Italo-Shqiptar për konvertimin në Zhvillim të Borxhit ka mbledhur këto dy ditë vëmendjen mbi Skraparin. Shumë personalitete të ndryshme kanë vizituar këtë fundjavë 22-23 Nëntor 2014 Çorovodën. Këtë të dielë në projektin për Mbështetjen dhe Zhvillimin turistik të Skraparit e pranishme ishte edhe ministrja e Turizmit Eglantina Gjermeni. Më herët, në Bashkinë Çorovodë u firmos projekti "Pergatitja e paketes turistike multifunksionale per promovimin e vlerave dhe produkteve lokale të zonës" me vlerë 75 milionë lekë që synon ta kthejë Skraparin në një destinacion për turistët vendas dhe të huaj.
- Eglantina Gjermeni: “Jam e kënaqur që ky projekt përputhet tërësisht me Strategjinë e Zhvillimit të Turizmit. Synimi ynë i përbashkët është që çdo qytet që ka potenciale turistike të kthehet në një destinacion. Shfrytëzimi i përgjegjshëm i bukurive të zonës është një mundesi për rigjenerimin dhe zhvillimim e qendrueshëm të turizmit. Përfituesit e projektit janë gratë dhe te rinjtë dhe përvoja italiane për zhvillimin e turizmit do të jetë vlerë e shtuar”.
Në Highlight në këto momente:
- Ilir Meta: "Kohë e duhur për të sjellë në vëmendje të turistëve Skraparin e bukurive përrallore".
- Ilir Meta: "Kam bindjen e plotë që shumë shpejt gjërat do të ndryshojnë"
- Ilir Meta: " Infrastruktura do të nxjerr në pah këto produkte turistike"
I pranishëm në takim është dhe Ambasadori Italian në Shqipëri Massimo Gaiani
- Eglantina Gjermeni: " Qeveria e konsideron turizmin sektor strategjik"
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA