• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çorovodë: Parashkollorët japin shëmbullin për Një Shqipëri të Pastër. Ja Imazhet

Ata janë më të vegjlit por mesazhin më të plotë për një Shqipëri të së nesërmes më të pastër e dhanë sot e premte 21 nëntor 2014. Vogëlushët e sistemit Parashkollor në Çorovodë të kopshteve përkrahën Nismën " Të Pastrojmë Shqipërinë" duke na bërë të ndiejmë një krenari më shumë për Shqipërinë e nesërm. Aktiviteti u mbajt në kuadër të nismës "Let's Do It! Të Pastrojmë Shqipërinë". Dhjetra vogëlushë të kopshteve në Çorovodë iu bashkuan "me duart e tyre të vogla" nismës së Ndërmarrë nga Drejtoria e Kopshteve Skrapar si dhe Zyra Arsimore Skrapar. Më tepër sesa vetë protagonistët e vegjël ndërgjegjësimi dhe kultura e të mirëmbajtur ambjentin u konkretizua sot ku përmes orëve të veçanta edukatorët në Çorovodë nxisin atë që do të jetë brezi i ardhshëm përmes shëmbujve të qytetarisë. Çorovoda Online poston disa imazhe nga ky aktivitet.


©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA