• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Festat e Nëntorit: Aktivitet në Qëndrën Kulturore të Fëmijëve në Çorovodë FOTO

Kjo javë ka qënë me aktivitete të shumta në Kuadër të Ditës së Flamurit dhe 70 vjetorit të çlirimit të Shqipërisë ku në Çorovodë më së shumti kanë qënë nxënësit e shkollave protagonistët e këtyre aktiviteteve së bashku me mësuesit dhe stafeve të Qëndrave Kulturore në Çorovodë. Më herët nxënës të shkolave 9-vjeçare përmes një aktiviteti të konceptuar edhe si një konkurs njohurish mbi historinë, luftëtarët dhe patriotët e Skraparit në datat kulmore të Historisë së Shqipërisë si 28 dhe 29 Nëntori. Aktiviteti shoqërohej me këngë e valle patriotike. Në eventin e fillim javës ishin të pranishëm edhe përfaqësues të lartë lokal si dhe prindër, e mësues. Çorovoda online (në facebook) sjell disa imazhe nga ky aktivitet (jo cilësi e lartë) dërguar nga disa ndjekës për stafin tonë.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA