• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Tiranë: Shoqata "Tomorri" dhe shumë skraparas në një aktivitet në kuadër të 70 vjetorit të Çlirimit të vendit.

Tiranë, 26 Nëntor 2014 ora 18:00. Do të ishte fillimi i një mbrëmje solemne që dhjetra skraparas do ta përcillnin mes duartrokitjesh. Më herët në një aktivitet në kuadër të "70 Vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë" Shoqata "Tomorri" do të mblidhte qindra të pranishëm në aktivitetin e prag festave 2014. I pranishëm në takim edhe Ministri i Drejtësisë N.Naco. Në aktivitet do të lexohej edhe përshëndetja e rastit e dërguar nga Kreu i Parlamentit I.Meta. Përshëndetja u lexua nga kryetari i Shoqatës "Tomorri" Ramis Hamzollari. Meta në mesazhin e rastit vlerësoi LANÇ përkrah luftës e luftëtarëve të Skënderbeut si dy nga betejat më kryesore në historinë e kombit. Në takim edhe grupi folklorik i Skraparit dha një koncert për të pranishmit. Në fund të aktivitetit një ekspozitë në foto e historisë së patriotëve skraparas.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA