• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çepan, Skrapar: Konfliktohen dy shtetas për pronën. Grindja mes dy vëllezërve

Pasditen e së shtunës 21 shkurt 2015 dy shtetas u konfliktuan në përgjakje mes njëri - tjetrit pas një konflikti për pronën A.D. dhe H.D. të dy vëllezër me banim në Komunën Çepan Skrapar u konfliktuan mes njëri tjetrit ndërsa pasditen e vonë njëri prej tyre shtetasi H.D. rreth 72 vjeç u trasportua për trasportit ajëror për në Tiranë për mjekim më të specializuar pasi gjendja e tij ishte më e rëndë.
©corovoda online / Imazhi via Google Earth

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA