• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Çorovodë: Gjymnazistët së shpejti me Tablet Projekti e-learning do të testohet së shpejti

Të mësuarit elektronik përmes pajisjeve më të fundit do të jetë sfida më e re për së paku 60 nxënës të shkollës së mesme të përgjithshme "Ramiz Aranitasi" në Çorovodë. Mbi 8 000 000 lek mendohet të përdoren për një projekt përmes të cilit nxënësit do të mund të ndërveprojnë përmes përdorimit të tableteve që në të ardhmen do të zëvendësojnë librat me fletë për ti shndërruar në aplikacione të shkarkueshme mbi të cilat mund të studiohet. Projekti eksperimental do të aplikohet fillimisht në një brez nxënësish për t'u shpërndarë në të ardhmen edhe më gjerë. Besohet se tabletet do të shpërndahen falas por me kushte qe do të rikthehen dhe se do të mirëmbahen nga nxënësit pasi në të kundërt mund të ketë penalitete financiare. E-Learning prej pak vitesh aplikohet në shumë vende europiane. Nxënësi mund kështu edhe të fotografoj ushtrimet e zgjidhura në dërrasën e zezë për ti riparë në një kohë të dytë. Nuk ka një datë të saktë se kur mund të aplikohet konkretisht ky projekt por burime të corovoda online mësojnë se puna ka nisur që prej fillimit të këtij muaji mars 2015
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA