• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Fatjon Hysenbelliu. I riu nga Skrapari në Big Brother Albania 8. Sondazhi i Anabel: Banori më tërheqës

Në më pak se 24 orë Fatjon Hysenbelliu "Rock on Tv". I riu nga Skrapari në sondazhin elektronik të revistës "Anabel" u rendit si personazhi më tërheqës në shtëpinë e re të Big Brother Albania edicioni i tetë dhe kjo vetëm brenda 24 orëve të para. Dhe menjëherë mbështetja në rrjete sociale e fansave kur ka më më pak se 24 orë nga fillimi i formatit më të ndjekur i zhanrit Reality u numërua mbi 1000 ndjeksit e parë në rrjetin social në facebook ( klikimi këtu ) . I lindur në 25 shkurt1989, në Skrapar me vendlindje në një prej zonave panoramike të natyrës skraparase Pirogosh që në spotin parësor të prezantimit ai do të theksonte si ndër më kryesoret se "Jam nga Skrapari" një krenari më shumë për të gjithë ne. Mbremja e formatit do të nxirrte në pah disa detaje tipike ndërsa në tryezën e natës së parë Dollia Skraparase do të identifikohej me të. I qetë, sportiv dhe social janë tre elementet e parë që spikasin tek ai, dhe mesa duket një garë e gjatë do të vijoj për të brenda shtëpisë së Big Brother. Ndonse në moshën 7 vjeçare është larguar nga Skrapari juristi tashmë i njohur në gjithë Shqipërinë, në të përditshmen e kryeqytetit qëndron pranë nismës familjare të një sipërmarrje.
Big Brother është një format që për herë të parë doli në botë duke ju referuar eksperimentit të Standford në USA ku përmes monitorimit përmes kamerave në të ashtuquajturin Prison Experiment of Standford, monitoroheshin ndryshimit e sjelljeve brenda një mjedisi pa kontakt me botën e jashtme.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA