BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Lëkundje sizmike u ndjenë në Çorovodë. Tërmeti me epiqender Tërpan të qarkut

Posted on Thursday, March 05, 2015 and filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Lëkundje më të forta sizmike u ndjenë në Poliçan për pak sekonda gjatë mbremjes së djeshme 4 mars 2015. Lekundja u ndje edhe në Çorovodë. Epiqendra e këtij tërmeti ishte Tërpani, pjesë e Qarkut Berat dhe sipas monitorimit sizmik mesdhetar fuqi ishte me intesitetin 3.8 magnitudë. Ora e saktë e lëkundjes ishte 22:17 e mbrëmjes së djeshme dhe së paku në Çorovodë u ndje për shumë pak sekonda. Në thellësi tokë epiqendra ishte në afro 1 kilometër. Në imazh epiqendra e tërmetit të mbremjes së vonë të së mërkurës.
©Corovoda Online

0 Responses for “ Lëkundje sizmike u ndjenë në Çorovodë. Tërmeti me epiqender Tërpan të qarkut”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social