• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Mamografia Falas. Në Çorovodë starton projekti në dobi të grave dhe të rejave

Përmes një informacioni në burim, gratë dhe të rejat e Çorovodës por edhe të zonave përreth do të kenë mundësi e kryerjes të ekzaminimit të Mamografisë pranë Spitalit të Çorovodës. I gjithë ky shërbim do të jetë falas dhe starton që nga kjo javë për disa ditë rresht. Projekti përmes Ministrive të linjës u mësua nga Drejtoria e Shëndetit Publik Skrapar dhe është konkretizim i hapave të mëhershëm. Aparaturat i instaluara tashmë do të mundësojnë së paku kryerjen e më shumë se 15 ekzaminimeve në ditë, dhe besohet se ky projekt do të zgjas disa ditë. Kultura e përkujdesjes shëndetësore në mjaft raste limitohet nga të ardhurat dhe kostot financiare. Ky është rast i mirë për të gjithë të rejat dhe gratë skraparase që të kryejnë këtë shërbim falas pranë mjediseve të Spitalit në Çorovodë.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA