• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Linja e trasmetimit 110 kv Uznovë - Çorovodë. Vendimi: Nis shpronësimi i tokave

Në një vendim të kësaj jave, qeveria ka vendosur për shpronësim të pronarëve në tokat e të cilëve do të kaloj linja e re e trasmetimit të energjisë 110 kv Uznovë - Çorovodë. Sipas corovoda online do të jenë objekt  i shpronësimit afro 2 100 metra katrorë tokë bujqësore, arë apo kullotë dhe pronarët e tyre do të kompesohen në vlerë të plotë sipas masës përkatëse të kompesimit. Gjithësej pritet që shuma në total e shprehur në lekë për shpronësimet e tokave në Çorovodë nga kalimi i linjes 110 kv mund të shkoj në afro 217 000 lek. I gjithë ky fond do të përballohet nga fondet e sh.a. OST thënë ndryshe Operatori i Sistemit të Trasmetimit. Besohet se një nenstacion i ri mund të krijohet në dalje të Çorovodës.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA