• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Titulli: Qytetar Nderi. Bashkia Poliçan vlerëson me titullin e lartë Baba Hekuranin

Të shtunën e parë të prillit 2015 një titull i lartë vlerësimi u dha për Baba Hekuranin në Teqenë e Ali Postivan. Çmimi "Qytetar Nderi" i Bashkisë Poliçan i'u dha në ditëlindjen e Baba Hekuranit në një aktivitet të madh që u mbajt në Ali Postivan, një prej objekteve të kultit bektashi që lokalizohet në Përmet. Më herët sipas reportit të corovodaonline në fillim të muajit shkurt 2015, në mbledhjen e Këshillit Bashkiak, me vendimin Nr 3, me propozimin e Kryetarit të Bashkisë Poliçan, u shpall " Qytetar Nderi'' i Bashkisë Poliçan Baba Hekuran Fejzo Nikollari me motivacionin, si promovuesi me dinjitoz i vlerave humane dhe atyre fetare.
 Në ceremoni morën pjesë anëtarë të Këshillit Bashkiak Poliçan, drejtues të ndryshëm vendorë, personalitet lokale dhe eksponentë të politikës rajonale.Çmimi u dorëzua nga Kreu i Bashkisë Poliçan dhe imazhet në bashkëngjitje i referohen kësaj ngjarje. Referuar arkivit të blogut tonë numri i personaliteteve të vlerësuar me titullin "Qytetar Nderi" nga Bashkia Poliçan ndër vite shkon kështu në 10të. (referimi i mëhershëm këtu)
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA