• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Zgjedhjet 2015: Adriatik Zotkaj do të jetë Kandidati i së majtës për Bashkinë Poliçan

Në fillim të këtij muaji përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka qënë vetë Kryetari Aktual i Bashkisë Poliçan Adriatik Zotkaj që ka lajmëruar zyrtarisht Kandidimin si emër i përbashkët i së majtës me forcat kryesore Partia Socialiste dhe Levizja Socialiste për Integrim për zgjedhjet e pritshme të 21 qershorit 2015. I lindur në 21 Korrik 1966 Zotkaj unifikoi zërin e Poliçanit në një të vetëm në nje prej reformave më tëdha territoriale të ndodhura në Shqipëri ku fillimisht permes disa alternativave kjo bashki mund të shkonte drejt shkrirjes. Aktualisht Kryetar i Bashkisë Poliçan, Zotkaj do të administroj tanimë nën juridiksionin e kësaj bashkie edhe Komunat Tërpan dhe Vërtop. Gjatë këtij mandati Bashkia e Poliçanit është vlerësuar edhe si një nga 20 Bashkitë më të Mirëmenaxhuara nga një organizëm europian. 

Pershendetje te nderuar miq !Sot Kryeministri i Shqiperise dhe Kryetari i Ps z.Edi Rama mè konfirmoj edhe njèherè...
Posted by Adriatik Zotkaj on Tuesday, March 31, 2015

©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA