• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Zgjedhjet 2015: (Jozyrtare) E djathta propozon Hajredin Bakiasi për Bashkinë Skrapar në zgjedhjet vendore

Edhe përse e djathta ende nuk i ka zyrtarizuar emrat e garuesve për zgjedhjet vendore 2015, mendohet se për Bashkinë Skrapar propozimi për kandidim gjatë këtyre zgjedhje për siglën PD do të jetë për Hajredin Bakiasi. Bakiasi është një ndër drejtuesit e lartë të Partisë Demokratike dega Skrapar ndërsa ka mbajtur disa funksione të ndryshme drejtuese gjatë viteve. Garimi i Pd për Skraparin, pritet të jetë pak i vështirë për këto zgjedhje në të cilat koalicioni i majtë do të jetë bashkë dhe më së shumti e majta konsiderohet si dominuese për Skraparin në dhjetra vite. Edhe përse propozimi ende nuk ka marrë formën zyrtare, Bakiasi sipas të gjitha gjasave së paku mediatike të corovoda online, do të jetë kandidat për PD në këto zgjedhje vendore.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA